BTC City

Nieuw

BTC City

1 150,00 €

BTC Scooters

Wij staan al jarenlang garant voor vakmanschap, een goede service en scherpe prijzen. Doordat wij officieel dealer zijn van BTC Scooters bent u voor een nieuwe of gebruikte scooter aan het juiste adres. Ons uitgebreid assortiment van verschillende soorten scooters bieden wij voor ieder budget een mogelijkheid. BTC Scooters staat bekend voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Wij leveren BTC scooters, onderdelen en accessoires uit eigen voorraad. BTC biedt u de perfecte oplossing voor uw vervoer, met op alle modellen een zuinige viertakt motor die al voldoen aan de nieuwe strenge emissie eisen. Deze viertakt motoren hebben met name de eigenschap dat ze rustig lopen en zeer zuinig in het verbruik zijn.

BTC City Benzine

De BTC City is een kleine stadsscooter en ideaal voor woon -werkverkeer! Naast de praktische voordelen, biedt deze BTC scooter ook een zeer groot economisch voordeel namelijk de prijs! De BTC City scooter is leverbaar in snor- en bromuitvoering. Uiteraard voorzien van een 4-taktmotor die ook nog eens zuinig met de brandstof omgaat. De BTC City is er in twee kleuren en heeft een leuke, striping.

Al onze BTC scooters worden verkocht met 3 jaar volledige motorgarantie. Hiernaast heeft u een algemene garantie van 2 jaar of 12.000km op de gehele scooter.

Specificaties

  • Soort: 25 km (Snor)
  • Soort: 45 km (Brom)
  • Motor: Luchtgekoeld 4-Takt
  • Starter: Kickstart en elektrisch
  • Remmen voor: Schijfrem
  • Remmen achter: Trommelrem

Schrijf uw recensie

BTC City

BTC City

BTC City

Schrijf uw recensie