In de webwinkel van speedmonkey-scooters.nl kun je met alle moderne en veilige betaalmethodes betalen. 

  • iDeal betalen. Gratis en veilig! 
                  

  • Maestro card. Vanuit het buitenland kun je makkelijk en snel met je Maestro card betalen. 

  • Vooraf per bank overmaken. Je doet eerst de bestelling op onze website en wacht vervolgens op de e-mail met de orderbevestiging. Hierin staat je klant en ordernummer. Vermeld deze betalingskenmerken altijd als je de order gaat betalen met i-net bankieren of als je met een overschrijvingsbewijs betaald. Per bank vooraf betalen kost niets en gaat snel. Met internet bankieren is het meteen zichtbaar voor ons dat je betaald hebt. Heb je nog geen internet bankieren via een bank dan kun je ook contant het geld storten op een postkantoor. Vergeet ook dan niet om je klant en ordernummer te vermelden.

  • Sofort uberweisung heet ook wel Direct Debit en is een populaire betaalmethode in Belgie, UK en Duitsland. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht door ons. De betaling gaat via een beveiligde verbinding van onze betaalprovider Docdata. Houd wel rekening met enkele dagen vertraging in de betaling vanwege veiligheid controle bij de bank.

  • Visa en Mastercard credit cards. Betalen gaat via betaalprovider Docdata en zij hebben een optimaal beveiligde verbinding. Voor deze betaalmethode rekenen wij 4% kosten over je totaal aankoopbedrag. (iDeal en per bank vooraf betalen zijn gratis)